Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått nesten et helt år siden vi fikk klare indikasjoner på at Activision ville følge suksessen til Call of Duty: Modern Warfare Remastered med å pusse opp oppfølgeren også. Derfor virket det som om vi ville få en remaster av Call of Duty: Modern Warfare 2 sammen med Call of Duty: Black Ops 4, noe som egentlig ville vært rart siden Black Ops ble laget av Treyarch og ikke Infinity Ward. Dette mente visst utgiveren også, for høsten kom og vi hørte aldri noe offentlig om prosjektet. Nå vet vi at det bare skyldes en senere lansering enn Amazon hevdet.

Europas sensurorgan, PEGI, har nemlig vært så raske på labben at de har satt sin dom over det som enkelt nok heter Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered før Activision og Infinity Ward har fått avduket det og årets nye Call of Duty. PEGI har aldri satt en aldersgrense på et spill som ikke kommer ut, så dette vil jeg nærmest kalle en offisiell annonseringen som det ikke finnes tvil om stemmer. Dermed gjenstår det bare å høre det komme fra Activision sine egne lepper, om det dette faktisk bekrefter ryktene om at spillet kun vil ha historiemodusen og få en lanseringsdato.

Er dette høyt oppe på din rangering av Call of Duty-spillene?

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Relaterte teksterLoading next content