Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered nærmer seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Over ett år har gått siden den europeiske sensurorganet PEGI ut av intet satte en aldersgrense på noe kalt Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Dette fikk selvsagt de fleste til å tro at vi ville få det knallgode spillet på PC, PS4 og Xbox One om kort tid, men månedene gitt uten nytt. Så, for noen måneder siden begynte det å gå rykter igjen, og nå er vel egentlig nesten hele katten ute av sekken.

Det koreanske sensurorganet har nemlig også satt sin dom over Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nå, og med to organisasjoner sine aldersgrenser er det bare et tidsspørsmål før Activision både offentliggjør og lanseres den meget etterlengtede oppussingen. Atter en gang er det interessant å se at de tydeligvis ikke har tenkt å inkludere spillets fremragende multiplayerdel, men det gir vel også litt mening med tanke på at Call of Duty: Modern Warfare stadig gir oss nye utgaver av klassiske kart. Vi får se hva Activision sier når de endelig løfter sløret selv.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Relaterte teksterLoading next content