Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered slippes i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty: Modern Warfare Remastered ble en stor suksess for Activision, og etter over ett år med klare indikasjoner blir altså oppfølgeren en realitet også.

Planen var egentlig ikke å skrive om det før Activision faktisk bekreftet det og ga oss traileren, men jeg gidder ikke vente mer siden dette er gledelige nyheter å dele. Den tyske PlayStation Store har nemlig avslørt at Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered vil nemlig lanseres i morgen, og som tilfellet er med den forrige remasteren snakker vi her om en skikkelig oppgradering med nye teksturer, animasjoner, fysikk og støtte for HDR. Du kan se hvor pent det har blitt i bildene under og i traileren jeg legger til når den offentliggjøres.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign RemasteredCall of Duty: Modern Warfare 2 Campaign RemasteredCall of Duty: Modern Warfare 2 Campaign RemasteredCall of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Relaterte teksterLoading next content