Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered kommer på tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det at Activision krevde at man måtte kjøpe spesialutgaver av Call of Duty: Infinite Warfare for å få fingrene i Call of Duty: Modern Warfare Remastered skapte en del reaksjoner hos mange. Samtidig tenkte mange at selskapet åpenbart ville selge det alene etter hvert. Etter mange måneder med rykter har vi endelig fått en bekreftelse på det.

Nå kan Raven Software endelig offentliggjøre at Playstation 4-spillere kan kjøpe Call of Duty: Modern Warfare Remastered på tirsdag. Det som nok uansett vil skape litt debatt er at det vil koste $40, og det inkluderer ikke Variety Map Pack-utvidelsen. Siden Activision fortsatt har et samarbeid med Sony må PC- og Xbox-spillere "vente litt". Vi har kontaktet begge parter for å høre akkurat hvor lenge, men følger de tradisjonen blir det nok en måned med venting.

Kommer du til å kjøpe det, eller er dette for sent og lite?

HQ
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Relaterte teksterLoading next content