Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone har fått sin siste oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om omtrent seks uker vil Activision lansere oppfølgeren til Call of Duty: Warzone, ganske enkelt kalt Call of Duty: Warzone 2.0. Det tilbyr en ny verden og mer taktisk spillestil som er mer lik det som tilbys i flerspillermodusen til Call of Duty: Modern Warfare II.

Men... vi visste alt dette allerede, så grunnen til at vi snakker om Warzone i dag er at spillet nå har fått sin siste oppdatering før det er tid for Warzone 2. Den heter Season Five: Last Stand - Mid-Season Patch og legger til en haug med fan-favoritt spillmoduser, inkludert debuten av Mini-Royale i Caldera.

Det er også Warzone Stores Calling Cards å tjene for å feire battle royale-spillets historie, og i tillegg har det blitt gjort noen forbedringer av gameplay og livskvalitet, for eksempel ved å redusere kostnadene for loadoutdrops. Så har selvfølgelig ulike våpen og perks blitt rebalansert. Du finner all informasjon om oppdateringen i lenken over.

Call of Duty: Warzone

Relaterte teksterLoading next content