Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty World Championships - Oppsummering 3. dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fredag var den tredje dagen av Call of Duty World Championships, noe som blant annet betydde at dørene åpnet for publikum og starten på sluttspillet.

Det var Rise Nation og Infused som fikk æren av å starte dagen. Sistnevnte var tydeligvis ikke våknet helt enda, for de tapte den første Hardpoint-runden. Dette vekket dem tydeligvis, for deretter vant de både Search and Destroy- og Uplink-runden. Rise Nation ledet den siste Hardpoint-runden i lang tid, men atter en gang kom Infused sterkt tilbake, og vant 250-247. Dermed vant de 3-1 sammenlagt, og stod for en av de jevneste kampene i turneringen så langt.

Så var det FaZe og Str8 Rippin sin tur. Begge lagene imponerte veldig i gruppespillet, men FaZe hadde ikke en like god start her. De gjorde likevel som Infused, og kom meget sterkt tilbake med å vinne 3-1 sammenlagt. Vi tok en prat med ZooMa etter kampen. Her kunne han forklare hovedårsaken til at de tapte første runde, nemlig at kontrolleren hans var ødelagt.

HQ

Europeiske Splyce knuste kort tid etter det Enigma6 3-0, og fikk dermed en hel haug med selvtillit før kampen mot vinneren av kampen mellom OpTic og Mindfreak.Black. Bance var derfor i godt humør da vi snakket med han kort tid etterpå.

HQ

Han var nok raskt ute med å komme seg til en stream etter intervjue, for da startet nevnte kamp mellom OpTic og Mindfreak.Black. OpTic var store favoritter, og selv om de lå under tidlig i første runde kom de meget sterkt tilbake mens publikum heiet "Come on OpTic!". Dette betyr at de europeiske mesterene i Splyce møter de amerikanske mesterene i OpTic møtes veldig tidlig denne gangen.

EnVyUs hadde en god porsjon selvtillit før de møtte Epsilon senere på dagen, og hadde generelt god kontroll på motstanderne. Dette endte til slutt med 3-1 seier, noe som kastet Epsilon rett inn i taperkampene. Jkap var selvsagt fornøyd med dette siden han kan vinne sitt tredje mesterskap om EnVyUs klatrer helt til topps. Her er hva han hadde å si.

HQ

Ghost Gaming er et nyskapt lag de færreste hadde tro på før turneringen startet, men imponerte i gruppespillet. Sannelig klarte også å slå Cloud9 3-1 også. Da sier det seg selv at vi måtte høre med SpaceLy om hva han tenkte om seieren, og om han forventet dette før turneringen startet.

HQ

Da vi snakket med Tommey i går var han meget sikker på at de ville komme seg et godt stykke ut i sluttspillet, så han fikk seg nok et sjokk da Allegiance slo dem 3-1.

Kampen mellom Luminosity Gaming og eUnited var den siste kampen i første runde av vinnerserien, og ingen kunne si hvem som ville vinne. LG var betraktet som det beste laget før turnering, men skuffet i gruppespillet. For eUnited var det helt motsatt. Ingen hadde forventet noe stort, men fikk se skikkelig bra spill i gruppekampene. Kjevene falt nok mot gulvet da særlig Priestinni og Clayster imponerte, og dermed gjorde at eU vant 3-1.

Taperkampene avsluttet dagen, og det første oppgjøret var mellom Mindfreak.Black og Enigma6. E6 fikk endelig godfølelsen igjen, og slo ut det siste australske laget med 3-0.

Etter å ha imponert i gruppespillet fikk Str8 Rippin det meget tøft mot FaZe, og måtte derfor gjøre seg klar for taperkampene. Rise Nation hadde tydeligvis taklet nederlagene sine bedre, for de tok føringen fra første stund da de to lagene møttes. Dermed måtte Str8 Rippin reise hjem. Vi snakket med FeLonY etter kampen, og følelsene hans var vel ikke akkurat overraskende.

HQ

Det tidlige tapet for Allegiance hadde tydeligvis satt sitt preg på Fnatic, og de klarte aldri å komme seg før kampen mot Luminosity. Å tape 3-0 var en tung måte å forlate turneringen på, noe overnevnte Tommey selvsagt var mindre fornøyd med. Nå får tiden vise om laget holder sammen, eller om de splitter opp.

Dagen ble avsluttet med oppgjøret mellom Epsilon og Cloud9. Epsilon startet meget sterkt med en overlegen seier i første runde, og fortsatte innsatsen gjennom hele kampen. Dermed forsvant Aches og de unge lagkameratene hans fra turneringen også.

Dette var alt fra tredje dag. Nå gjenstår det bare tolv lag, men bare ett får plass øverst på tronen. Lørdagen startet med oppgjøret mellom Ghost Gaming og EnVyUs, men de fleste ventet nok heller på kamp nummer to. Da er det nemlig Europa sine beste mot Amerika sine beste når Splyce og OpTic Gaming møtes. Du kan høres hva OpTic H3CZ sa før oppgjøret nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content