Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWIIs tredje utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de aller fleste har Call of Duty: Black Ops 4 på hjernen nå til dags skal vi ikke glemme at Call of Duty: WWII lever i beste velgående også. På toppen av det hele vil sistnevnte få enda mer liv neste uke.

Sledgehammer Games kan nemlig fortelle at den tredje Call of Duty: WWII-utvidelsen heter United Front, og at den vil slippes til PlayStation 4 den 26. juni. Som vanlig vil vi få tre nye multiplayerkart, og i tillegg får vi et nytt War Mode-kart og et nytt Zombies-eventyr.

De tre multiplayerkartene er som følger

Market Garden
Er et kart som selvsagt er tar mye inspirasjon fra Operation Market Garden. Det nederlandske kartet byr på mange muligheter for dere som liker nærkontakt med fienden siden ruinene av en enorm herregård skaper ekstra dekning i tillegg til de små husene spredd rundt området.

Call of Duty: WWII

Monte Cassino
Tar oss selvsagt til Italia, og nærmere bestemt en liten landsby på bunnen av et fjell. Her får skarpskyttere litt spillerom ved å gå på takene av bygningene, mens andre får storm seg gjennom hus, smale sideveier og stier ved fjellveggen.

Stalingrad
Den velkjente plassen lar oss nå kjempe i den krigsherjede byen hvor to hovedbaser utgjør ytterpunktene på hver side av kartet. Skarpskyttere får nok av åpne områder og sikte seg inn på, mens de mer forsiktige der ute kan bruke kloakken under bakken for å unngå disse områdene.

War Mode-kartet kalles på sin side Operation Supercharge. Dette er oppkalt etter det andre slaget i El Alamein. De allierte styrkene vil sendes inn i Tunisia med fallskjerm for å få fingrene i noen viktige saker i en liten landsby før de skal sprenge en bro. Til slutt er målet å overta nazistenes baser.

Zombie-eventyret The Tortured Path skal tydeligvis sette oss sammen med General Rideau for å frakte Barbarossas sverd over tre store områder som byr på både islagte innsjøer, ubåtblokkader og mer. Lykkes man med dette vil sverdet visstnok bli helt igjen, så det høres ut som om dette blir det siste kapitlet.

Du kan se litt av hva som venter i traileren under.

HQ
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII

Relaterte tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet av Ford James

Støvlene er godt planta på bakken i vårt gjensyn med andre verdenskrig. Har Sledgehammer greid å gjennopplive serien?Loading next content