Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez 3 annonsert

The Cartel vil foregå i samtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kuler og krutt! Det er nå klart at et tredje spill i Ubisofts western-inspirerte skytespillserie er på vei. Navnet blir The Cartel og handlingen flyttes til nåtidens Los Angeles og Mexico.

I forrige spill, Call of Juarez: Bound in Blood, fikk vi styre et særdeles fingernemt brødrepar med smak for seksløpere og skytebonanza i sakte kino.

Mer info fra det tredje spillet deler vi så snart, så snart, men inntil videre har vi munnkurv, tvangstrøye og tieplikt.

Call of Juarez: The Cartel slippes i sommer.

Call of Juarez: The Cartel
De to første bildene fra The Cartel.
Call of Juarez: The Cartel

Relaterte tekster

Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Tvilsomme narkobetjenter, spanske banneord og illsinte biljakter står på menyen idet Techland utforsker Los Angeles' underverden...

7
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

FORSPILL. Skrevet av Rasmus Lund Hansen - GRDK

Tre hovedpersoner, tre hemmeligheter, ett narkokartell. Vi satt oss ned med en tidlig versjon av Call of Juarez: The Cartel og gir deg vårt inntrykk av opplevelsen...Loading next content