Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Capcom avslører store nyheter i showcase på mandag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med Summer Game Fest, Xbox Games Showcase, Starfield Direct, Ubisoft Forward, Devolver Direct, PC Gaming Show og mer var denne måneden allerede fylt med spennende begivenheter, men vi takker selvsagt ikke nei til mer.

Nå avslører Capcom at de vil ha en showcase klokken 12 natt til 13. juni, og at denne vil vare i rundt 35 minutter. Hva som skal vises sier de ikke noe som helst om, men vi kan vel være ganske sikre på å få se Exoprimal, Switch-utgaven av Ghost Trick: Phantom Detective og litt Monster Hunter. I tillegg til dem er det vel lov å håpe på nytt om mer innhold til Resident Evil 4 og Street Fighter 6, samt nytt fra Pragmata og Dragon's Dogma 2.

Uansett hva blir mandag/tirsdag meget interessant siden Ubisoft skal ha sin nyhetsfylte Forward-sending klokken19 den 12. juni.

Hva håper du å se?

Capcom avslører store nyheter i showcase på mandag


Loading next content