Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Capcom fjerner Denuvo fra Resident Evil Village på PC

Beskyttelsesprogramvaren har vist seg å være årsaken til mange problemer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Resident Evil Village fortsetter å polere opplevelsen, og den nyeste oppdateringen som har kommet til PC-versjonen løser noen av dem. Dette gjøres ved å blant annet fjerne DRM-beskyttelsen til Denuvo.

Det er ikke første gang et spill har hatt problemer med denne programvaren som brukes av utgivere og studioer for å beskytte koden til spillene sine, selv om den har vist seg ubrukelig ved mange anledninger tidligere. SteamDB har oppdatert Resident Evil Village-fanen med et notat som sier følgende: "Removed third-party DRM - Denuvo Anti-tamper 5 different PCs in one day machine activation limit".

Å fjerne den kontroversielle programvaren vil garantert oppmuntre PC-spillere som var motvillige til å prøve spillet til å gi Ethan Winters og Chris Redfields en sjanse før de utforsket det nyeste Resident Evil 4.

Resident Evil Village

Relaterte tekster

8
Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Oppfølgeren til spillet som førte Resident Evil-serien inn i en ny gullalder er endelig her. Klarer det å innfri de skyhøye forventningene?Loading next content