Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Capcom ikke rasister likevel?

Roser sine fargede ansatte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent har Resident Evil 5 vært plaget av hissige rasismeanklager helt siden den første traileren ble sluppet.

Den viste riktignok staute, hvite og amerikanske Chris Redfield plaffe ned den ene fargede innfødte etter den andre, men utviklerne har hele tiden kalt dette "en tilfeldighet" eller lignende .

Nå er Capcoms Jun Takeuchi ute med robåten igjen, og hevder at de beste programmererne hans er fargede. Videre mener han at historien slett ikke er rasistisk og at man vil forstå sammenhengen når man bare har kommet et stykke inn i det.

La oss håpe det for Capcoms del!

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....Loading next content