Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Street Fighter V

Capcom Pro Tour returnerer til offline-arrangementer etter to år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom har annonsert at etter to år med kun online-konkurranser, skal Capcom Pro Tour 2022 returnere til offline spill. I et nytt blogginnlegg bemerkes det at denne sesongen vil se en kombinasjon av både online og offline arrangementer, og vil også se implementeringen av World Warrior-kvalifiseringsordningen som ble annonsert tilbake i 2019.

World Warrior er et regionalt initiativ som kan være enten online eller offline og vil se spillere tjene poeng ved å konkurrere i lokale arrangementer for å rykke opp på en regional ledertavle. Etter en ennå ikke bestemt periode vil den høyest rangerte spilleren på ledertavlen få en plass i sleve Capcom Cup.

Når det gjelder Capcom Cup vil 2022-sesongen inkludere 19 regionale kvalifiseringskamper online på tvers av 19 territorier, der vinnerne kvalifiserer seg til den faktiske Capcom Cup.

Capcom Pro Tour på den annen side vil bli spilt offline på eksisterende kampspill-Majors. Vinnerne hver dag på disse arrangementene vil også få en plass i Capcom Cup.

Vi forventer flere detaljer om World Warrior, Capcom Cup og Capcom Pro Tour på et senere tidspunkt, men Capcom har sluppet tidsplanen for begivenhetene som finner sted (som du finner her), og har også annonsert at russiske og hviterussiske konkurrenter ekskluderes fra Capcom Pro Tour og andre online-turneringer frem til den nåværende krisen har blitt løst.

Street Fighter V

Relaterte tekster

1
Street Fighter VScore

Street Fighter V

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nytt romertall betyr vanligvis en liten revolusjon i både Street Fighter-serien og sjangeren som helhet. GRs største fighting-nerd har gått etter sømmene på Capcoms nyeste...Loading next content