Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Capcom sier at Devil May Cry 5 har gjenopplivet serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Devil May Cry 5 fikk gode anmeldelser, og ga endelig seriens fans den tradisjonelle oppfølgeren de hadde ventet på. Det kan også merkes på salgstallene, for spillet har klart seg bra, og det ser ut til at Capcom nå har fornyet interessen i serien.

I Capcoms nyeste finansrapport kommer det nemlig frem at etter å ha solgt to millioner eksemplarer på få uker, hvorav Devil May Cry 4 solgte tre millioner eksemplarer i løpet av flere år, så har Capcom kun ros å komme med til utviklings-teamet.

Faktisk sier Capcom i rapporten at Devil May Cry 5 har gitt seriens navn og verdi nytt liv, som betyr at de nå er langt mer interesserte i å utvikle flere titler. Dessuten skriver de i rapporten at spillet overgikk alle forventninger.

Nøyaktig hvor mange millioner eksemplarer som har blitt solgt etter de nådde to millioner sent i mars vet vi ikke.

Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.Loading next content