Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter: World

Capcom viser frem hva som venter i Monster Hunter: World - Iceborne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Monster Hunter: World-utviklerne og markedsføringsavdelingen er tydeligvis ganske klare over at mange gleder seg til spillets Iceborne-utvidelse, for de har tydeligvis ikke tenkt å ta en pause med trailerproduksjonen.

I dag kan de nemlig gi oss både en trailer og videodagbok som viser frem mer av det vi kan kose oss med når Iceborne slippes den 6. september. Her får vi blant annet se at de nye våpnene vil komme til nytte nå som Glavenus er tilbake, men det venter ikke bare ting som hever pulsen. Med et nytt hub-område som lar oss holde varmen i de iskalde omgivelsene og mer du kan høre utviklerne fortelle mer om i videodagboken under der igjen kan man forstå at Capcom krever betaling for denne.

HQ
HQ
Monster Hunter: World

Relaterte tekster

9
Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Monster Hunter-serien har gjort seg klar til jaktsesongen med å slippe det største og mest ambisiøse spillet i serien. Nemlig Monster Hunter: World!Loading next content