Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Okami

Capcoms Okami til Wii

Kilde: Er ute denne sommeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens den amerikanske utgaven Okami til Wii vil være i butikkhyllene i USA fra den 25. mars, så ser det ut til at vi her i Europa må vente litt lengre. Capcom har nemlig stadig ikke sluppet en offisiell lanseringsdato for spillet, men ifølge en kilde tett på utgiveren, så planlegger firmaet å lansere Okami i løpet av sommeren.

Vi ga det opprinnelige Okami til PlayStation 2 9/10 - og du kan lese anmeldelse ved å klikke på linken i Okami-tittelen. Skjermisene nedenfor er fra PS2-utgaven.

Okami
Okami
Okami

Relaterte tekster

OkamiScore

Okami

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Den malende japanske ulven inntar Nintendo Wii. Jon Cato svinger malerkosten og forteller deg om magien er bevart fra PS2-versjonen.

OkamiScore

Okami

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Berit har latt seg trollbinde av Clover Studios spillperle, og nøler ikke med å utrope Okami til vårens vakreste og mest originale eventyr!Loading next content