Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Catalyst hinter til hva hun kan i Apex Legends

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På mandag ble det bekreftet at Apex Legends får sin første transseksuelle helt når sesong 15 starter den 1. november, men vi fikk ikke vite stort om hva hun kan gjøre. Som forventet er det fikset nå.

Respawn har tross alt holdt ord, og gitt oss den såkalte lanseringstraileren for Apex Legends' Eclipse-sesong, og den viser at ryktene rundt Catalyst stemmer siden vi får se hvordan ultimaten hennes danner en massiv vegg som beskytter fra fienders kuler og hemmer de som prøver å gå gjennom det mystiske stoffet. Når hun samtidig nærmest kan lime fast fiender virker dette som et smart valg for de som liker å hjelpe resten av laget sitt og gjøre livet vanskeligere for motparten. Mer informasjon om dette avsløres når vi får gameplaytraileren den 24. oktober.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content