Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red vil at du starter en ny runde med Cyberpunk 2077 før du spiller Phantom Liberty.

De mange endringene i den nye oppdateringen er nok til å gjøre spillet til en helt annen opplevelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du tenker på å støve av den gamle gjennomspillingen av Cyberpunk 2077 fra 2020 eller 2021 og gå rett inn i Dogtown, bør du kanskje tenke om igjen, for CD Projekt Red har fortalt spillerne at de kanskje bør tenke på en helt ny gjennomspilling.

Dette kommer fra et Twitter/X-innlegg fra utviklerne, der det står at selv om du vil kunne hoppe inn i utvidelsen med din nåværende karakter/save, har spillet endret seg så mye med oppdatering 2.0 at det anbefales at du starter på nytt.

"På grunn av de mange endringene vil det å starte på nytt gi deg en bedre spillopplevelse!", står det i innlegget. Selv om dette er CD Projekts anbefaling, ser det ikke ut til at det er noe i veien for å ta med den opprinnelige karakteren din på et nytt eventyr. Med bare noen få dager igjen til Phantom Liberty lanseres, er det kanskje ikke alle som har tid til å skynde seg helt gjennom spillet.

Kommer du til å starte på nytt i Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content