Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Celebrity Sports Showdown

Celebrity Sports Showdown

Hvor lenge har vi ikke ventet på et spill der vi får se Avril Lavigne bli dratt etter en speedbåt, mens hun frenetisk forsøker å plukke med seg gullstjerner? Jeg måtte bønnfale vennene mine til å tilbringe kvelden med Avril, Fergie og meg...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Wii er en konsoll som dessverre er plaget av mange småråtne spill. Siden denne konsollen er den eneste som aktivt benytter seg av bevegelse er det klart svært tiltalende for mange å kjøpe nye utgivelser, og spill som Wii Sports, No More Heroes, Trauma Center og så klart Super Mario Galaxy er alle vellykkede forsøk på bevegelsesstyring. Det er ikke Celebrity Sports Showdown.

HQ

Spillet byr på et utvalg mindre appelerende kjendiser man kan spille som, og et utvalg av tolv sportsgrener. Disse grenene har i seg selv greit potensiale, og det fins både ridning, curling, padling og slalom. Problemet ligger ikke i valgmulighetene, det ligger i den utrolig labre utførelsen. Ta for eksempel padlingen: For å vinne spiller det absolutt ingen rolle hvordan du beveger wiimoten. De bevegelsene jeg fortvilt utførte lignet hverken på padling eller noe som helst annet. Og ikke nok med det, men når man kjører rakt inn i steiner får man tvilsomme kommentarer om at det var en bra landing og at padlingen var bra utført. Null presisjon og null ferdighet ga meg en seier på strak arm, uten at det helt var forståelig hvordan det hadde skjedd.

De andre grenene er en smørje av akkurat det samme som ovenfor. Den eneste kanskje underholdende grenen var ridningen. Her brukes wiimoten relativt intuitivt med bevegelser som jager hesten fremover, og svinging som virker halvveis naturlig. Celebrity Sports Showdown sikter seg klart inn på et yngre publikum. Det store minuset her ligger i at ingen av kjendisene snakker, og mister da helt klart appell for kjøpere som kjøpte det for konseptets skyld. Det er ingen ting som tilsier at Fergie er Fergie annet enn navnet under portrettet. De har hverken personlighet eller karakter så du kan like gjerne lage en Mii som ser ut som Fergie, og spille Wii Sports.

Den grafiske delen er ikke noe å skyte av. Kjendisene som spillet sentreres rundt ligner ikke et dugg på den virkelige utgaven, noe som helt klart burde vært obligatorisk i et spill med et slikt konsept. Banene er også kjedelige og uinspirerte, og dermed er det ikke mye moro igjen.

Celebrity Sports Showdown lider av stor mangel på intuitiv tenking når det kommer til wiimote-bruk. Spillet gir ingen glede å spille, verken med eller uten venner, og konseptet er ikke en gang halvveis gjennomført. Dette er et spill du aldri kommer til å plukke opp en andre gang. Dermed kan jeg trygt konkludere med at Celebrity Sports Showdown verken passer seg for yngre eller eldre spillere. Det finnes så uendelig mange bedre spill til Wii, som både er intuitive og gøyale å spille. Gå heller for et av de, og glem tanken om et bra spill som inneholder både Fergie og Avril.

Dette er en annonse:
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Dette er en annonse:
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
Celebrity Sports Showdown
03 Gamereactor Norge
3 / 10
+
Ridningen.
-
Lite variasjon, ingen presisjon i bevegelsene, mangel på stemmer, null holdbarhet og timer av mitt liv tapt.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

Celebrity Sports ShowdownScore

Celebrity Sports Showdown

ANMELDELSE. Skrevet av Kristina Wiik

Hvor lenge har vi ikke ventet på et spill der vi får se Avril Lavigne bli dratt etter en speedbåt? Kristina Wiik har satt karakter!Loading next content