Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Censor pensjonerer seg som profesjonell Call of Duty-spiller

Kunngjorde avgjørelsen via Youtube.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Doug 'Censor' Martin er kanskje en av de best kjente profesjonelle Call of Duty-spillerne, mye takket være hans aktivitet på sosiale medier, men nå har han kunngjort via YouTube-kanalen sinat han trekker seg som profesjonell Call of Duty-spiller. Han kommer til å fortsette å spille og være aktiv på Youtube, men hans dager som pro er over.

Censor ble nylig droppet av CompLexity, og hadde hoppet mellom flere forskjellige lag før det, blant annet Lightning Pandas, Next Threat og Most Wanted.

Kommer du til å følge med på Censor selv om han ikke er pro lenger?

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: Doug Martin

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content