Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Chivalry 2

   Chivalry 2 utsettes til 2021, men slenger på gode nyheter

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Som sagt mange ganger før er det bare å forberede seg på en drøss med utsettelser de kommende dagene og ukene siden stadig flere utviklere innser at Covid-19 virkelig har bremset arbeidet. Denne gangen er det Torn Banner sin tur.

   For som forventet etter at Chivalry 2 ikke fikk den lovede sommer-betaen sin har studioet nå annonsert at spillet utsettes til en gang i 2021. Det legges ikke skjul på at pandemien skal ta på seg mye av skylden, men alphatestene har også gjort det klart at flere forbedringer er nødvendige for å leve opp til forventningene. Den gode nyheten er at utsettelsen også betyr vi får flere kart og mekanikker enn først planlagt når spillet lanseres. Dessverre gjelder ikke dette muligheten til å ri, for den delen trenger fortsatt en god del mer finpussing. En spesifikk dato og slik vil annonseres når studioet med sikkerhet vet ting ikke vil endre seg igjen.

   Chivalry 2

   Relaterte tekster

   0
   Se masse gameplay fra Chivalry 2

   Se masse gameplay fra Chivalry 2

   NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

   Chivalry: Medieval Warfare ble en vaskeekte kultklassiker, og hundretusenvis av spillere hadde det gøy med å føre middelalderkrig med og mot hverandre, og hugge og stikke...   Loading next content