Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Extraction 2

Chris Hemsworth er interessert i flere Extraction-filmer

"Jeg elsker å spille karakteren. Jeg elsker denne verdenen."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Extraction fans alle ser opp 16. juni, da dette vil være dagen oppfølgeren, Extraction 2, debuterer på Netflix over hele verden, lurer de på om vi vil se mer av Chris Hemsworths actionhelt, Tyler Rake, i flere Extraction filmer nedover linjen er i for noen gode nyheter.

I en samtale med Total Film (takk, GamesRadar) har Hemsworth avslørt at han er interessert i å lage flere Extraction filmer og har direkte uttrykt støtte for en tredje hovedfilm.

"Jeg elsker det. Jeg elsker å spille karakteren. Jeg elsker denne verdenen. Jeg elsker å ha noe annet utenfor Marvel som har samlet litt av en følge, noe mer i den virkelige verden. Jeg føler ærlig talt at vi har laget en bedre film enn den første. Det er sjeldent i franchise-verdenen. Vi ville være forsømmelig å ikke ha en sprekk på en annen."

Netflix har ikke bekreftet at en tredje Extraction film vil komme, og regissøren av begge filmene Sam Hargrave har snakket om hvorvidt en tredje vil komme, ved å legge til: "Vi får se hvordan denne gjørdet. Vi får se hvordan folk føler seg og reagerer. Og hvis verden higer etter et nytt Tyler Rake-eventyr, tror jeg det ville være noe jeg ville være interessert i å se på skjermen. Jeg har en idé, men jeg vil ikke avsløre den her..."

Med Extraction 2 satt til å debutere på Netflix 16. juni, kan du se traileren for filmen nedenfor.

HQ
Extraction 2

Relaterte tekster

0
Extraction 2

Extraction 2

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Chris Hemsworth er tilbake i denne actionfylte oppfølgeren som ser ut til å kanalisere alt det vi elsker ved John Wick, Atomic Blonde, Bullet Train og den nye epoken med fartsfylte actionfilmer.Loading next content