Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Stars

Chrono Cross-inspirerte Sea of Stars utsatt til 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da The Messenger-utviklerne i Sabotage annonserte Sea of Stars i 2020 og mer enn tidoblet Kickstartermålet sitt sa de at planen var en lansering i fjerde kvartal av 2022. Med tanke på hvor mange spill som har fastsatt de kommer i oktober den siste tiden fryktet nok mange at det Chrono Cross-inspirerte spillet vil havne der også. Den gode nyheten er at det ikke skjer, men den dårlige er altså at spillet ikke kommer i 2022 i det hele tatt.

For utviklerne har gått på Twitter for å avsløre at Sea of Stars utsettes til en gang i 2023 siden denne siste delen av utviklingen viser at de trenger mer tid for å finpusse spillet uten å ofre sin egen helse.

Sea of Stars

Relaterte tekster

0
Sea of StarsScore

Sea of Stars

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

The Messenger-skaperne beviser nok en gang at de er verdensmestre i pikselkunst og moderne retrofølelse.Loading next content