Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Chrono Trigger DS

Chrono Trigger-skaperen vil gjerne se et nytt spill i serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Chrono Trigger er blant de mest hyllede spillene til Super Nintendo, og oppfølgeren Chrono Cross til Playstation var også et minneverdig eventyr. Nå har spillets skaper, Takashi Tokita, gjort et intervju med Gameinformer der han sa at han ville "love to see a high-quality, high-end version of Chrono Trigger". Tokita fortsetter med å fortelle at han heller ikke ville hatt noe problem med en filmproduksjon eller noe i den stilen.

Dessverre er det ikke så mye han kan gjøre ettersom det er Square Enix som sitter på rettighetene til serien, men vi kan jo alltids drømme. Kunne du tenke deg et nytt spill i Chrono Trigger-serien?

Chrono Trigger DS

Relaterte tekster

Chrono Trigger DSScore

Chrono Trigger DS

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Takket være den fenomenale suksessen til Nintendo DS får du nå sjansen til å oppleve det beste japanske rollespillet som er laget.Loading next content