Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Cineworld vil livestreame BLAST.tv Paris Major over hele Storbritannia.

Ta turen til din lokale kino for å få med deg finalen i CS:GO Major.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finalen Counter-Strike: Global Offensive Major pågår for øyeblikket, ettersom BLAST.tv Paris Major har startet og vil fortsette å kjøre til søndag 21. mai. Med de beste CS:GO-lagene i verden som for tiden konkurrerer om en andel av den enorme premiepotten og massevis av poeng som vil bidra til kvalifisering for fremtidige arrangementer, har BLAST kunngjort at de har gått sammen med Cineworld for å streame finalen i turneringen på kinoer over hele Storbritannia.

Finalen vil bli streamet på 31 arenaer over hele landet, og de som kjøper en billett til finalen vil også få en inkludert drink og snacks som en del av billetten.

Når det gjelder arenaene som skal strømme finalen, er de: "Edinburgh, Middlesbrough, Sheffield, Leeds, Castleford, Belfast, Ashford, Birmingham Broad Street, Didsbury, Speke, Wolverhampton, Birmingham NEC, Nottingham, Hemel Hempstead, Milton Keynes, Boldon, Ashford, Basildon, Greenwich (O2 Arena), Ipswich, Plymouth, Poole, Crawley, Loughborough, Cheltenham, Newport, Glasgow Silverburn, Hull, Broughton, Northampton, Watford og York."

Finalen arrangeres klokken 16:00 BST / 17:00 CEST denne søndagen, og hvis du ikke har tenkt å ta turen til en kino for å få med deg kampen, kan du også se den her.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content