Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization VI

Civilization VI: Gathering Storm byr på overraskende sivilasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi forventer at de aller fleste utvidelser til Civilization-spillene vil gi oss nye sivilasjoner å kose oss med, og Gathering Storm-utvidelsen som slippes til Civilization VI i februar er intet unntak. Det som er mer uvanlig er hvordan sivilasjonen vil fungere.

Det viser seg nemlig at Maori vil introduseres i Gathering Storm, og som de mest kultur- eller Moana-interesserte av dere da kanskje aner vil denne sivilasjonen faktisk starte til sjøs. Her vil vi altså ikke starte med en liten plass på land som vi er vant til, men i stedet starte eventyret med noen båter. Siden dette raskt kunne ført til en mer utfordrende start enn de andre sivilasjonene som har en rekke ressurser å velge blant på land vil Maori få vitenskap og kultur hver runde frem til de får sin egen by. Deretter vil de få en gratis bygger og noen ekstra personer i hovedstaden mens palasset får større plass og bekvemmelighet (amenities).

Den nye enheten kalles Toa, og disse kan bygge den forsvarende Pa-byggningen som forbedrer allierte enheter i kamper. På toppen av det hele har Taoene "Haka War Dance"-ferdigheten som gjør fiendtlige enheter mindre effektive, så å blande disse to tingene høres da meget bra ut.

I tillegg til dette blir amfiteateret erstattet av Marae-bygningen, fiskebåter blir mer effektive når de utfører en Culture Bomb og en rekke andre mindre ting Firaxis forklarer nærmere i videoen under.

HQ
Civilization VI

Relaterte tekster

7
Civilization VIScore

Civilization VI

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Firaxis har gått for mer strategisk dybde i det sjette spillet, men har de fikset på gamle svakheter? Svaret finner du i vår anmeldelse av Civilization VI...

1
Få Civilization VI gratis på PC

Få Civilization VI gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå ødela en lekkasje en god del av moroa ved å avsløre hvilke spill som vil bli gratis på Epic Games Store i ukene fremover, men det er da uansett greit å få det...

0
Civilization VI får Battle Royale

Civilization VI får Battle Royale

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Battle Royale er noe av det mest populære i spillbransjen, og det dukker opp nye titler hele tiden, som forsøker å levere en frisk fortolkning av denne ikoniske måten å...Loading next content