Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Clash of the Consoles

Kampen for en grønn fremtid!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert har fått med deg lever vi i en verden hvor "bruk og kast"-mentaliteten er stor og for ikke lenge siden la vi opp en nyhet hvor vi tok opp hvordan de tre store konsollutviklerne påvirket miljøet med sine "giftige" konsoller. Disse tre miljøsynderne er Sony (PS3), Microsoft (Xbox 360) og Nintendo (Wii). Nå har Greenpeace brukt tre av spillverdens største helter sammen for å kjempe en brutal kamp for fremtiden. Heltene de har brukt er Master Chief, Kratos og Mario og de danner rammen rundt denne operasjonen mot de store selskapene og målet, å lage grønnere konsoller til folket.

Vi i Gamereactor er glad i spill, men vi er også miljøbevisste. Det viser seg imidlertid at spillkonsollene inneholder mye giftig materiale, og heller ikke blir produsert på en miljøvennlig måte. Nå har Greenpeace startet en nettside hvor man kan påvirke konsollprodusentene til å gjøre dette bedre. På nettsiden vil du også finne en meget interessant og humoristisk (hvis man kan si det) trailer og føler du deg klar til kamp, ja så klikk deg inn på linken nedenfor:

Clash of the Consoles: Kampen for en grønn fremtid!

Lykke til!

Clash of the Consoles


Loading next content