Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

CLG går bort fra konkurransedyktige Fortnite

Esporten "passer ikke" med lagets bredere strategiske mål.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen CLG har kunngjort at den vil gå bort fra å konkurrere i Fortnite-rommet. Annonsert i en uttalelse på Twitter, blir vi fortalt at spillet ikke lenger samsvarer med lagets strategiske mål, og at til tross for at det er stolt av sin historie i scenen, vil det legge det bak seg.

"I dag kunngjør vi at vi går bort fra Fortnite-konkurransescenen," lyder uttalelsen. "Vi er utrolig stolte av teamet vårt og hva de har oppnådd i sin tid med oss, men til slutt har vi bestemt at denne tittelen ikke passer med våre bredere strategiske mål."

Uttalelsen fortsetter: «Med denne beslutningen har vi også løslatt Ajerss, ClarityG og Tocata fra deres kontrakter. Disse tre har vært utrolige å jobbe med, og vi vet at de vil være en ressurs uansett hvor de går videre. Uansett hva, vil de alltid være en del av CLG-familien.

Fortnite

Når det gjelder saken, har Tocata tatt til Twitter for å legge til:

"Med CLG som forlater Fortnite, har kontrakten min kommet til en slutt.

– Jeg vil for alltid være takknemlig for muligheten de siste tre årene.

– Selv om dette avslutter et minneverdig kapittel i karrieren min, starter det også et spennende nytt kapittel for 2023.

"Gracias, @clgaming".

Relaterte teksterLoading next content