Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Cloud9 er forpliktet til LCS

Mens TSM drar, vil C9 bli værende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bare nylig kunngjorde TSM sine intensjoner om å forlate League of Legends Championship Series, ettersom den regionale ligaen har slitt med å forbli konkurransedyktig og trekke inn seere sammenlignet med andre regionale tilbud. Mens TSM forlater, har en annen LCS-organisasjon bekreftet at den ikke kommer noe sted, med dette er Cloud9.

I en Reddit-tråd uttalte C9-sjef Jack Etienne: "Viskal ingen steder. Dette er hjemmet mitt, og jeg personlig elsker å jobbe direkte på LCS-teamet."

Så mens LCS vil se litt annerledes ut neste sesong, kan du i det minste forvente å se C9 til stede og konkurrere i regionen som vanlig.

League of Legends
Cloud9

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content