Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Cloud9 har gitt ut sin Halo-liste

Alle fire medlemmene og hovedtreneren vil stå fritt til å søke stillinger andre steder.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en ganske overraskende endring av hendelser, spesielt med tanke på at det var et av de bedre lagene i 2022-sesongen og også er et samarbeidende Halo Championship Series-lag for 2023 og utover, har Cloud9 kunngjort at det har gitt ut hele Halo Infinite vaktliste.

Denne avgjørelsen betyr at alle fire medlemmene (Adam "Bound" Gray, Kevin "Eco" Smith, Zane "Penguin" Hearon og Braedon "StelluR" Boettcher) og hovedtrener Emanuel "Hoaxer" Lovejoy står fritt til å lete etter stillinger andre steder for 2023.

Når det gjelder hvem Cloud9 ser på som erstattere for laget sitt på vei inn i 2023, har det ennå ikke blitt gjort klart, men det er ingen tvil om at dette er noe esportsorganisasjonen vil kommunisere relativt snart.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content