Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends: Wild Rift

Cloud9 vil konkurrere i League of Legends: Wild Rift

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

League of Legends: Wild Rift blir mer og mer populært i takt med at det blir tilgjengelig i flere og flere regioner verden over, og en esportscene begynner stille å oppstå. Den amerikanske organisasjonen Cloud9 vil gjærne være med på leken og har nå avslørt deres nye Wild Rift-lag.

Denovan "Zelo" Man blir lagets første spiller, men teamet er allerede på jakt etter flere spillere og Cloud9 organiserer en a href="https://twitter.com/Cloud9/status/1408122806319992835" target="_blank">åpen tryout</a> hvor nye spillere har muligheten for å spille seg på laget.

Riot har avholdt en del turneringer i Wild Rift i løpet av de siste par ukene, og flere vil følge i juli og august innen september byr på en €300,000 LAN Major.

League of Legends: Wild Rift
Cloud9

Relaterte tekster

0
Immortals avslører Wild Rift-lag

Immortals avslører Wild Rift-lag

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

En rekke League of Legends-fokuserte esports-organisasjoner har vist interesse for å prøve seg i League of Legends: Wild Rift den siste tiden, og nå er det altså...Loading next content