Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

CMA og Activision Blizzard svarer på EUs godkjenning av Microsoft-oppkjøpet

Det ser ut til at CMA holder fast.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går bekreftet EU at de var positive til Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard, så lenge det førstnevnte selskapet holdt løftene sine om at spillene skulle vises på andre store plattformer og nettskybaserte spilltjenester.

Nå har CMA, som tidligere blokkerte avtalen, og en leder i Activision Blizzard veid inn dette svaret fra EU. CMA holder fast, som du kanskje forventer, og uttaler i en tråd på Twitter at fusjonen vil "skade konkurransen i skyspill."

CMA hevdet også at Microsofts nåværende forslag ville "tillate Microsoft å sette vilkårene for dette markedet de neste 10 årene." Enten du tror dette er sant eller ikke, er det argumentasjonen CMA kommer til å holde seg til, i det minste i overskuelig fremtid.

Den frittalende Activision Blizzard-sjefen Lulu Cheng Meservey var fornøyd med EUs beslutning. Igjen, dette er ikke overraskende, ettersom Cheng var tydelig frustrert over CMAs beslutning. Hun skrev på Twitter: "I dag godkjente Europakommisjonen vår fusjon med Microsoft (med forbehold om strenge tiltak) for å sikre fortsatt sterk konkurranse i vår raskt voksende bransje... med EUs faste, men pragmatiske, upartiske og faktabaserte tilnærming til regulering forventer vi at disse europeiske teamene vil fortsette å levere vekst og innovasjon fremover."

Hva synes du om EUs beslutning?

CMA og Activision Blizzard svarer på EUs godkjenning av Microsoft-oppkjøpet


Loading next content