Norsk
Gamereactor
nyheter
Cobra Kai

Cobra Kai-trailer bekrefter 6. og siste sesong

Netflix sier at det vil være den største og beste hittil. Vi blir til og med fortalt at det er flere historier å fortelle i universet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Karate Kid blir 40 år i 2024, så mange har håpet at vi snart skulle få nyheter om en sjette sesong av Cobra Kai for å markere anledningen. Vel, jeg har gode nyheter og dårlige nyheter.

La oss starte med den gode: Netflix har gitt oss en ny trailer som bekrefter at Cobra Kai får en sjette sesong på strømmetjenesten. Den dårlige nyheten er at det blir den siste. Det er riktig. Daniel LaRusso og Johnny Lawrences historie går mot slutten. Vi blir i alle fall fortalt at det blir den største og beste sesongen hittil, så det er da noe.

Ikke bare det. Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg har også skrevet et avskjedsbrev som du kan lese nedenfor, og det får det til å høres ut som fans av dette universet kan få ser mer ut av det etter Cobra Kai sesong seks:

"Denne tilhengerskaren er den BESTE på planeten, og vi håper å fortelle flere Karate Kid-historier med deg etter hvert. For som vi alle vet dør Cobra Kai aldri.

HQ
Cobra Kai
Cobra Kai

Relaterte tekster



Loading next content