Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt 3

Codemasters angrepet av hackere

Kundeopplysninger på ville veier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den britiske utvikleren Codemasters har bekreftet at de har blitt hacket. Tidligere denne uken ble det nemlig annonsert at personlige kundeopplysninger ble stjålet i et hackerangrep fra 3. juni.

Studioet har jobbet dag og natt for å finne ut hvilke områder hackerne fikk tilgang til. I dag annonserte de at det er snakk om deres hoved- og firmanettside, Dirt 3 VIP-koder, Codemasters EStore og kundedatabasen.

Codemasters antar derfor at kundenes navn, email, adresse, telefonnummer og passord har blitt stålet. Heldigvis skal det ikke være snakk om betalingsinformasjon, da Codemasters bruker et eksternt firma til å ta seg av betalinger.

Firmaet har sendt et åpent brev til sine kunder, der de forklarer at ingen kredittkortopplysninger har kommet på avveie. Hackerne skal imidlertid ha fått tak i både brukernavn, mailadresser og Gamertags for Xbox Live.

Brevet kan du lese på Codemasters Facebook-side.

Dirt 3

Relaterte tekster

Dirt 3Score

Dirt 3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GRDK

Codemasters er klare med det tredje tilskuddet i den populære rallyspillserien Dirt, og vi har satt oss i førersetet for å overvinne snø, gjørme og grus...Loading next content