Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuel

Codemasters annonserer Fuel

14 000 kvadratkilometer racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters har tidligere utgitt spill som Race Driver: Grid og Colin McRae: Dirt, og nå har de annonsert et nytt spill med samme tema. Fuel heter spillet, som i følge dem selv til tilby de største omgivelsene vi noen gang har sett i et racingspill. Det er de franske utviklerne i Asobo Studios som utvikler spiller, og tanken er at det skal slippes til neste år, til PC, PS3 og Xbox 360.

I kjøretøy på to eller fire hjul kan du kjøre fritt rundt i variert terreng, og boltre deg på mer enn 14 000 kvadratkilometer. Konkurransen finner sted i en alternativ nåtid der klimaendringene har hatt stor påvirkning på landkapet, og oljekrisen er et faktum. Dermed er det klart for et race om de siste dråpene av de sorte gullet, i alt fra tordenvær, sandstormer og tornadoer.

Om spillet faktisk kommer til å sette en ny standard for racingsjangeren, som Codemasters selv lover, er selvsagt altfor tidlig å si noe om. Jon Cato er i alle fall på plass på messegulvet i Leipzig for å prøve å få seg en liten smugtitt på det kommende bilspillet.

Fuel

Relaterte tekster

FuelScore

Fuel

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

I Fuel har naturen tatt hevn og menneskene kjemper om bensin ved å kjøre om kapp med hverandre i ødemarka. Vi har anmeldelsen innenfor!

Fuel

Fuel

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Med Fuel ønsker Codemasters å gi deg en gigantisk åpen verden der du kan kjøre hvor du vil i hva du vil. Vi har tilbakelagt flere titalls mil, og her er våre førsteinntrykk.Loading next content