Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 22

Codemasters viser frem alle nye funksjoner i F1 22

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som det bare er en måned igjen (og mindre enn det for de som kjøper Champions Edition) til lanseringen av F1 22, har Codemasters sluppet enda en ny trailer for spillet, og denne fremhever alle de nye funksjonene som tilføyes.

Traileren tilbyr en titt på de nye F1 Sprint-løpene, samt den forbedrede opplevelsen av formasjonsrunder, depotstopp og sikkerhetsbiler. I tillegg får vi en bedre titt på de oppdaterte banene (Spania, Australia og Abu Dhabi) og får også en titt på F1 Life-systemene som tar sikte på å utdype spillerne bedre ved å gi dem et samlingspunkt for å vise frem trofeer og til og med superbiler.

Oppmerksomme fans har også lagt merke til at vi på rundt 1:34 får en titt på banelisten, som viser både Portimao, Protugal og det som trolig er Shanghai, Kina, som åpenbart ikke er tillegg etter lanseringen slik de var i F1 2021.

Se traileren i sin helhet nedenfor for å få et glimt av alt dette selv.

HQ
F1 22

Relaterte tekster

0
F1 22Score

F1 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Den nye Formel 1-sesongen er godt i gang, og nå får vi også den årlige utgaven av det offisielle spillet, F1 22.

0
Spill F1 22 gratis i helgen

Spill F1 22 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Liker du Formel 1, men har ikke fått prøvd det nyeste offisielle F1-spillet ennå? Da har vi en god nyhet til deg, ettersom utvikleren Codemasters har annonsert at de gjør...Loading next content