Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 3

Company of Heroes 3 aldersmerket for konsoll

En PS5- og Xbox Series-versjon har blitt aldersmerket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aldersmerkinger lyver vanligvis ikke, selv om det kan ta litt tid før de ender med konkrete avsløringer. Denne gangen er det ikke et nytt spill som sådan, men en ny versjon av et spill.

Vi vet allerede at Company of Heroes 3 slippes på PC 23. februar, men det er indikasjoner på at det kommer til PlayStation 5 og Xbox Series også. Disse to versjonene har blitt oppdaget av Gematsu, og har blitt aldersmerket av Taiwan Digital Game Rating Committee.

Vi kan altså være ganske sikre på at spillet slippes på konsoll også, men foreløpig vet vi ingenting om når det vil skje.

HQ
Company of Heroes 3

Relaterte tekster

1
Company of Heroes 3 utsettes til 2023

Company of Heroes 3 utsettes til 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare litt over to måneder har gått siden Relic kunngjorde at Company of Heroes 3 ville lanseres den 17. november, så de fleste håpet at utviklerne var ganske trygge på...Loading next content