Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Complexity Gaming kunngjør sin oppdaterte Apex Legends-liste

To nye spillere og en trener har kommet inn på laget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Complexity Gaming har bygget om sin Apex Legends-liste i rundt en måned, ettersom to av spillerne nylig forlot klubben for å forfølge muligheter andre steder. Men laget har nå annonsert sin oppdaterte spillerstall og avslørt de to nye spillerne og den ekstra treneren som skal representere laget.

Med i Complexity er tre personer fra Esports Arena-teamet. Både Nathan "Lewda" Dias og Cody "Cody" Loze vil bli med mangeårig medlem Bowen "Monsoon" Fuller på den aktive listen, mens James "KIMCHILEE" Lee vil bli med Christopher "Muffins" McCarthy som en del av trenerstaben.

Du kan se denne fornyede Complexity i aksjon på den pågående Apex Legends Global Series: Split 2 Pro League i Nord-Amerika.

Apex Legends
Photo: Complexity Gaming

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content