Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Complexity har annonsert sitt Halo Championship Series-team

Teamet blir den neste samarbeidsorganisasjonen som melder seg på for 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens 343 Industries og Microsoft annonserte en haug av de samarbeidende lagene for Halo Championship Series tidligere i år, siden da har vi sett to andre lag bli med også. Til å begynne med var Quadrant for en liten stund siden, og nå kan vi legge til at Complexity er et annet lag som skal konkurrere i HCS når det kommer tilbake neste år.

Som annonsert over Twitter, uttalte esportsorganisasjonen:

"Vi presenterer UNSC Helios, hjemmet til vår konkurransedyktige Halo-virksomhet som det nyeste @HCS partnerteamet.

"Takk for skipet @Halo, vi tar det herfra."

Complexitys Halo-liste har ennå ikke blitt avslørt, men uten tvil vil vi høre mer om det og de andre HCS-vaktlistene i de kommende ukene og månedene.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content