Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Coral Sea Challenge gjennomført

Ny bane til Battlefield 1943 på Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i går kveld nådde Xbox 360-communityet til Battlefield 1943 deres felles mål: 43 millioner kills. Dermed åpnet utvikleren Dice opp den fjerde banen, og en helt ny modus. Banen heter Coral Sea, og er spesiallaget for den nye modusen som fokuserer på luftkamper. Med hvert sitt hangarskip skal de to lagene kaste seg inn i fly og møtes til dyst noen tusen fot over vannskorpa.

Playstation 3-eiere har ennå et stykke å gå for å få åpnet denne banen. I skrivende stund nærmer de seg 25 millioner drepte soldater, og er dermed litt over halvveis.

PC-spillere, derimot, som får spillet i løpet av høsten, trenger ikke kjempe seg til denne modusen - den er tilgjengelig helt fra starten.

Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content