Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 annonsert - lanseres gratis i sommer

Vil oppgradere alle aspekter av originalen, samt by på noen nye ting.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Veldig troverdige rykter om en oppfølger til Counter-Strike har gått i flere måneder, men det nærmeste vi har kommet en offisiell uttalelse fra Valve var varemerkene for noen dager siden...frem til nå.

Valve har offisielt avduket det som ganske enkelt kalles Counter-Strike 2. Ikke at vi blir fortalt mye om det foruten at spillet vil være en "overhaling av hvert system, hvert stykke innhold og hver del" av originalen og blir det største teknologiske spranget i franchisens historie takket være overgangen til Valves Source 2-motor.. Tre av disse oppgraderingene er fremhevet i videoene nedenfor: sub-tick-teknologi, dynamisk og volumetrisk røyk, og definitivt ikke minst visuelle oppgraderinger av alle kart og til og med komplette overhalinger av noen.

HQ
HQ
HQ

Alt dette ser og høres utrolig ut, så det er veldig spennende at noen av dere kanskje kan spille en tidlig versjon av spillet i dag. En begrenset test har nettopp startet, så sjekk varslene dine i Counter-Strike: Global Offensive. Det er verdt å nevne at Valve velger spillere etter nylig spilletid på de offisielle serverne, tillitsfaktor, Steam-kontostatus og mange andre faktorer, så du er kanskje ikke en av de heldige som får en invitasjon til denne første bølgen.

Ikke at du må vente lenge uansett. Counter-Strike 2 er satt til å lansere som en gratis oppgradering i sommer. Det faktum at det er en oppgradering betyr også at du får beholde alle våpenfinishene, klistremerkene og alt annet, og alle vil åpenbart også se, høres og føles bedre ut. Forvent å få enda mer detaljert informasjon om alt dette de kommende månedene.

Hvordan høres og ser dette ut så langt?

Counter-Strike 2

Relaterte teksterLoading next content