Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 kan avbryte kamper med juksemakere i dem

Men det betyr ikke at du kan stoppe noe ved å bare anklage en annen spiller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Counter-Strike: Global Offensive er et av de mest populære skytespillene i dag, men selv om hundretusener av mennesker spiller hver dag er det også de som ønsker å ødelegge opplevelsen for andre ved å jukse.

Valve er vanligvis ganske flinke til å oppdage juksemakere, men det ser ut til at det kommende Counter-Strike 2 vil bli enda bedre til å fjerne ugresset. Som oppdaget av Twitter-brukeren aquaismissing vil det nye spillet introdusere et anti-juksetiltak kalt VAC Live.

Dette kan føre til at kamper blir avbrutt så snart en juksemaker oppdages, noe som betyr at du ikke trenger å tape eller vinne en kamp på urettferdig vis tpå grunn en juksemaker. I stedet blir du satt rett tilbake til utgangspunktet, noe som virker å være foretrukket fremfor å ha kamper ødelagt av juks i utgangspunktet.

Hva synes du om denne nye anti-juksemetoden?

Counter-Strike 2

Relaterte teksterLoading next content