Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive har slått spillerrekord på Steam igjen

Det er bare en måned siden den forrige rekorden ble satt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke mange 11 år gamle spill som har den fortsatte suksessen som Counter-Strike: Global Offensive. Mens Valve tilsynelatende er klare for å ta spillet til nye høyder har alt dette snakket om et CS:GO 2 drevet Counter-Strike-fanbasen til vanvidd. Og vi sier dette fordi CS:GO nå har slått rekorden for spillertoppen på Steam som det satte for en måned siden.

SteamDB viser at hele logget 1.420.183 spillere logget seg på og spilte CS: GO samtidig forrige helg, og med tanke på slikt vanligvis fører enda flere tilbake til spillet overraskes vi ikke om også denne rekorden slås kommende helg.

Dermed ligger CS:GO fortsatt på andreplass for Steam oversikt over samtidige spillere siden PUBG: Battlegrounds' rekord på 3,257,248 stadig troner øverst med soleklar margin.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content