Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Creation Club snart klar for Fallout 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mest omdiskuterte annonseringene Bethesda hadde på E3-konferansen sin var en tjeneste kalt Creation Club. Dette er enkelt sagt en digital butikk hvor du kan kjøpe spesielle mods som Bethesda har godkjent. Grunnen til at dette skapte litt uroligheter var selvsagt at selskapet har prøvd seg med å kreve betaling for mods før, og nå prøver det igjen. Noe som gjør det litt bedre enn forrige gang er at Bethesda har spesifikke kvalitetskrav for mod-ene som de vil ta betalt for, og at disse også vil kunne la oss få Trophies og Achievements. Nå virker det som om tjenesten snart er klar for lansering.

Vi har nemlig fått vite at tjenesten "snart" kommer til Fallout 4, og at PC-spillere kan prøve beta-utgaven allerede nå. Skyrim Special Edition vil også få den, men den utgaven kommer noen uker etter Fallout 4 sin. Om dette høres interessant ut, eller om du er litt usikker, er det også greit å nevne at alle spillere får 100 Credits til å prøve ut tjenesten med.

Tror du dette kan fungere?

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content