Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Creative Sensemore Air

Kompakte, helt trådløse ørepropper med en rekke nyttige funksjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Creative Sensemore Air er trådløse ørepropper som sikter etter å gi høykvalitets lyd til musikk- og lydentusiaster. De er veldig lette og har en ergonomisk design som gjør at de er perfekte til hverdagslig bruk, og de kommer med mange nyttige funksjoner slik at du kan tilpasse dem slik du selv foretrekker.

HQ
Creative Sensemore Air

Det første jeg vil nevne er lydkvaliteten. Disse øreproppene er designet for å gi en oppslukende lydopplevelse med god bass og krystallklar lyd. De gir et bredt lydbilde og lar deg enkelt skille de forskjellige elementene i musikken. De tilbyr også innebygd støykanselleringsteknologi som effektivt blokkerer støy utenfra, hvilket gjør disse perfekte til bruk i støyende omgivelser. Som når man pendler og er på farten, for eksempel.

Men det er også de situasjonene hvor man ikke ønsker å blokkere ekstern lyd, og da er det jo passende at de har en funksjon som i stedet forsterker lyden fra omgivelsene dine, kalt Sensemore Mode. Da slipper du å tenke på å ta dem ut når du skal kommunisere med andre, for eksempel. Og når vi er inne på kommunikasjon med andre, så er det også god kvalitet på den innebygde mikrofonen. Du kan enkelt justere de forskjellige funksjonene i den tilhørende SXFI-appen.

Det er også berøringskontroller på selve enhetene som gjør at du kan "tappe" for å justere lyd, bytte sang, svare på anrop osv. Dissse kan du også enkelt justere selv i nevnte app.

Dette er en annonse:

Jeg synes de sitter komfortabelt i mine ører, takket være ergonomisk design og den lette vekten. Man får med propper i forskjellige størrelser; Small, Medium og Large, slik at du får helt riktig passform for deg. Jeg opplever også at de holder seg godt på plass under høy aktivitet, og med IPX5-sertifisering - som betyr at de er regn- og svettesikre - er de ypperlig å ha med på trening eller turer ute.

Sensemore Air skilter også med Bluetooth 5.0, som gir en stabil og pålitelig tilkobling til din valgte enhet. De har også meget god batterilevetid, og tilbyr opptil 10 timers avspillingstid på én oppladning, og totalt opptil 35 timer når man lader de i det medfølgende etuiet. Det følger selvfølgelig med en ladekabel, men den er litt vel i korteste laget - omtrent 10 centimeter uten at jeg har målt nøyaktig - og jeg antar at de fleste kommer til å bruke en annen kabel de har liggende (USB-C, vel å merke).

Alt i alt er Creative Sensemore Air-øreproppene noe jeg lett kan anbefale til de som er ute etter trådløse ørepropper med god kvalitet. Lydkvaliteten er eksepsjonell, de sitter komfortabelt i mine ører og batterilevetiden er imponerende. Prisen på en drøy tusenlapp gjør disse til en sterk konkurrent på markedet også.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content