Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Crimsix bekrefter at Daemon 3XB er oppkalt etter Karma

Call of Duty Championship-mesteren blir hedret med et våpen i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Damon 'Karma' Barlow er en av de beste Call of Duty-spillerne i verden, og har vunnet hele tre Call of Duty Championships (den eneste spilleren som har greid akkurat det). Nå har han blitt hedret på en litt annerledes måte.

Det har lenge svirret rykter om at Daemon 3XB-våpenet var oppkalt etter spilleren, og nå har medspilleren til Karma, Ian 'Crimsix' Porter, avslørt på en stream (via Dexerto) at dette stemmer.

Treyarch Studio Design Director David Vonderhaar har tilsynelatende bekreftet ryktet. "100% named after him. I actually got confirmation from Vonderhaar, it was totally named after him," sa Crimsix.

Er dette en passende hyllest?

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: MLG

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content