Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion er ingen simpel remaster

Square Enix lover mange forbedringer når PSP-klassikeren gjør comeback på moderne konsoller senere i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy VII er i dag et varemerke som på flere måter er sterkere enn hovedvaremerket, og selv om det inneholder mange tradisjonelle elementer fra Final Fantasy-serien har det en egen identitet og fanskare. Det ikoniske rollespillet fikk en egen serie med spinoffs, og en av disse gjør snart et comeback. Vi snakker om Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion, som beskrives som en remaster av PSP-spillet fra 2007.

Vi har sett mange remastre gjennom årene som knapt har vært noe mer enn enkle konverteringer, men heldigvis ser ikke det ut til å være tilfellet her. Square Enix presenterer på Twitter noen av oppgraderingene vi kan se frem til, og det er ikke småtteri. I tillegg til de åpenbare grafiske forbedringene kan vi se frem til et nytt menybasert kampsystem, forbedret kamera- og karakterkontroll og nytt stemmeskuespill i scener som tidligere kun hadde tekstbasert dialog.

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion slippes senere i år til PlayStation, Xbox, Switch og PC.

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Relaterte teksterLoading next content