Norsk
Gamereactor
nyheter
CrossfireX

CrossfireX avsluttes

Skytterens servere stenges 18. mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste ukene har vært fulle av kanselleringer og kunngjøringer om nedleggelse av spill, og dette fortsetter denne uken. For Remedy og Smilegate har kunngjort at skytteren CrossfireX legges ned om noen måneder.

Som nevnt i et blogginnlegg har CrossfireX umiddelbart blitt fjernet fra Xbox Store, og at kjøp gjort i løpet av de siste to ukene kan bli refundert. Dette siden serverne vil stenges den 18. mai, noe som gjør spillet uspillbart.

Når det gjelder denne avgjørelsen, uttaler utviklerne "Det var ikke lett å komme til denne avgjørelsen, men vi kan stolt si at spillerne våre har vært utrolig aktive, lidenskapelige og entusiastiske i å jobbe med oss for å lage et spill som ville være morsomt og gøy for alle. Vi ønsker å takke hver og en av våre spillere for å spille CrossfireX og være en del av denne reisen med oss.

CrossfireX ble lansert tilbake i februar 2022 og ble møtt med veldig voldsom kritikk fra både fans og kritikere. Siden den gang har utvikleren jobbet for å forbedre kvaliteten på tittelen, men som vanlige spørsmål knyttet til denne nedleggelsen legger til:

"Selv om teamet vårt jobbet hardt for å presse ut en rekke innholdsoppdateringer, inkludert forbedringer, nye kart, moduser og eventer i spillet var spillet til syvende og sist ikke der det trengte å være."

CrossfireX

Relaterte tekster

0
CrossfireX utsettes til 2021

CrossfireX utsettes til 2021

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med tanke på at Xbox Series X og Xbox Series S ble lansert for ni dager siden, samt at vi ikke har hørt nevneverdig fra verken Control-skaperne i Remedy eller Smilegate...



Loading next content