Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Serious Sam 4

Croteam hinter til Serious Sam 4: Planet Badass i eksplosivt klipp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Croteam hinter til Serious Sam 4: Planet Badass med en eksplosiv liten filmsnutt. Sam kjører en Harley ute på landet, hvor han støter på en hodeløs venn som han kjapt sier hallo til med hagla si.

Croteam kunngjorde spillet på Reboot Develop-konferansen i Dubrovnik, Kroatia. Tittelen har blitt endret fra bare Serious Sam 4 til Serious Sam 4: Planet Badass. De har tatt i bruk den overhalede Serious Engine for å gjøre spillet pent og sørge for at det kjører jevnt. De kommer til å vise mer av spillet på E3 til sommeren, men frem til da kan du kose deg med den lille filmsnutten som du finner nedenfor.

Hvor mye gleder du deg på en skala fra Mye til Seriøst mye?

HQ
Serious Sam 4

Relaterte tekster

0
Se oss spille Serious Sam 4

Se oss spille Serious Sam 4

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Serious Sam 4 ble utgitt forrige uke til Stadia og PC og markerer seriens comeback etter nesten et tiår i skyggen. Vi hadde litt blandede følelser rundt spillet (du kan...Loading next content