Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Lansering allerede neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til Xbox 360 og Playstation 3 så absolutt er på vei.

Ventetiden blir heller ikke særlig lang ettersom spillet skal slippes allerede til neste måned. Noe særlig flere opplysninger har ikke kommet frem ennå, men angivelig skal lyssettingen og en rekke andre effekter ha fått en overhaling basert på fremskrittene Crytek gjorde under utviklingen av Crysis 2.

Crysis
Bilde fra PC-versjonen.
CrysisCrysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content