Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Crysis 1 til konsoll på fredag?

Konsollversjonen skal angivelig avsløres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge gått rykter om at utvikler Crytek planlegger å slippe det første Crysis-spillet i konsollversjon. Det europeiske sensurvesenet PEGI godkjente Crysis til Xbox 360 og Playstation 3 for et par måneder siden, og en rekke nettsider hevder nå at denne konsollversjonen skal bli offisielt avslørt førstkommende fredag.

Her i Gamereactor stiller vi oss positive til en konsollversjon av det første Crysis, ettersom dette var storslått spill da det ble lansert til PC i 2007. Crytek har i tillegg vist at de også mestrer konsollspill gjennom Crysis 2-lanseringen tidligere i år, og vi krysser derfor fingrene frem mot fredag.

Crysis
PC-spillet Crysis ble hyllet for sin banebrytende grafikk og nyskappende gameplay.

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content